When dreams meet the mind⭐

Laat ik me even voorstellen! Ik ben Rebecca Goossens en het was altijd al een droom om een kledingzaak te starten. Samen met mijn vriend Niels gingen we de uitdaging aan en in augustus 2014 werden de deuren geopend van Pakhuis 1920!

Het idee is ontstaan in het najaar van 2013. We gingen op zoek naar een geschikt pand in het centrum van Etten-Leur. We komen beide uit dit mooie dorp en wij zagen hier de ruimte voor een hippe modeboetiek voor zowel de man als de vrouw. We zijn naar beurzen gegaan in Berlijn, Amsterdam en Utrecht, om zorgvuldig ons merkenpakket en daarmee ook de uitstraling van de winkel te bepalen. Ondertussen werd er hard gewerkt aan het pand wat eerst een woonhuis was, dus er moest veel gebeuren! Na een maandenlange voorbereiding konden we dan eindelijk de deuren gaan openen!

Wat we erg belangrijk vinden is dat service voorop staat. Als je aan mij vraagt hoe ik Pakhuis 1920 moet omschrijven in drie woorden:

*Klantgericht *Hip *Uniek

Ons team

Als je op zoek bent naar een leuke outfit dan bij ons op het juiste adres. Wij helpen je graag en zijn jou personal shopper. Jij als klant bent tevens ons visitekaartje, dus eerlijkheid staat bij ons voorop. En uniek; omdat wij net even een andere boetiek willen zijn in ons merkenpakket, en de uitstraling van de winkel. Daarnaast deelt ons de team dezelfde passie en staan ze graag voor je klaar!

Merkenpakket

Ons merkenpakket is een mix van Deense en Nederlandse labels. Bij ons kun je slagen voor verschillende gelegenheden. Onze stijl kan je omschrijven als casual-chique. Wij vinden het zelf ook erg tof om verschillende stijlen te mixen. Omdat je dan nooit snel overdressed bent, en de leukste reacties krijgt op je outfit omdat het net even anders is!

Accessoires

We hebben ook een groot assortiment aan
accessoires. Zoek je bijvoorbeeld iets voor een verjaardag, housewarming, voor de feestdagen etc. Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres! Van lekkere handzeep tot aan een mooie armband, hippe sokken of een zilver sieraad. Wij hebben het allemaal!