Crew

IMG_5586

Rebecca is de eigenaresse van Pakhuis 1920. Dit is altijd al haar droom geweest om een eigen zaak te openen. Door eerst bij andere kledingzaken ervaring te hebben opgedaan, begon het steeds meer te kriebelen om iets voor haar zelf te beginnen. Ze woont al heel haar leven in Etten-Leur en de klik met mensen uit eigen dorp is zo fijn dat daarom Pakhuis in Etten-Leur gevestigd is. Rebecca woont samen met haar vriend Niels die haar helpt achter de schermen.

 

 

marilon

Fulltime-medewerker bij Pakhuis. Ofwel Rebecca’s Sister in Crime!  Ze is een echte ‘Ettense’ maar woont nu al een aantal jaartjes met haar vriend in Breda.

Met haar toffe kapsels en sproetjes, is ze een opvallende verschijning.
Ze heeft al heel wat jaartjes werkervaring in de modebranche en weet precies waar ze over praat.
Ze is echt een gezelligheids mens, lekker kletsen kan ze wel en ze houdt ook van een feestje.  Marilon is altijd enthousiast en ze zorgt er altijd voor dat klanten goed geholpen de deur uit gaan.

 

 

Iris

Iris is onze weekend-chick! Daarnaast is ze fulltime student Urban Design & Planning aan de NHTV te Breda. Ze is erg creatief, altijd vrolijk en een harde werker. Als ze iets in haar hoofd heeft wat ze wilt bereiken, gaat ze er voor 100% voor. Dat is haar kracht! Naast haar drukke studentenleven is ze ook regelmatig in de stad te vinden met vriendinnen. Iris is onze redder in nood. Als het druk is kunnen we altijd van haar op aan!